• Geslaagde oliebollenactie nieuwe stijl 2020

  23 dec 2020
 • Beste leden en fans, 

  Ondanks Corona heeft de voetbalclub uit Breukelen toch ook dit jaar weer een geslaagde oliebollenactie gehad.

  Er kon helaas niet gebakken worden door de talloze vrijwilligers, maar door de enthousiaste medewerking vanuit Jumbo Breukelen en alle vrijwilligers, konden de jeugdteams toch weer op pad om heerlijke oliebollen en appelbeignets bij de mensen thuis te bezorgen.

  Ook door sponsoren als Expert, Harting Bank, VIOD e.d. werden traditioneel oliebollen bezorgd bij de bewoners van ‘Heycop, dagopvang de Twijg en de AA. Ook in de Corona-tijd hebben we gezamenlijk met onze sponsoren ervoor gezorgd dat ook deze bewoners weer kunnen genieten van een heerlijke versnapering.

  Dit jaar kon er naast het bestellen ook gedoneerd worden voor een voetbalkooi voor de Breukelense jeugd.  De totale opbrengst van de gehele actie is tot nu toe; €2200.

  FC Breukelen mag trots zijn op dit prachtige bedrag, trots op de sponsoren en alle vrijwilligers, jong en oud!

  Overigens kan er nog altijd gedoneerd worden via https://fcbreukelen.jouwweb.nl/voetbalkooi. Schroom dan ook niet en help om de voetbalkooi te realiseren, we zijn er bijna!

  De voetbalkooi kan door alle kinderen uit Breukelen worden gebruikt op het moment dat het sportpark geopend is. Om jongeren in Breukelen de gelegenheid te geven om zonder overlast voor de buurt samen te sporten, wil FC Breukelen een voetbalkooi aanleggen. Hiermee wil FC Breukelen het sport en bewegen voor de jeugd in Breukelen stimuleren. In de voetbalkooi vormt de jeugd een grote hechte groep, waar het niet uitmaakt of je lang, klein of groot bent of wat je achtergrond is. De bal zorgt voor saamhorigheid met één gezamenlijke liefde: voetbal. 

  En dat is wat we als FC Breukelen voorstaan. Voetballen! Met elkaar en voor elkaar! Help je mee?

  De jeugdcommissie