• Guus Griët neemt afscheid als Technisch Jeugd Coördinator

  23 jun 2022
 • Beste Leden,

  Wellicht dat jullie al hebben vernomen dat onze Technische Jeugd Coördinator Guus Griët zijn functie heeft neergelegd. Als jeugdcommissie én als Technisch jeugd Coördinator vinden we het belangrijk om dit nader aan jullie toe te lichten.

  De jeugdcommissie en de Technisch Jeugd Coördinator geven invulling aan het gedefinieerde jeugdbeleid van FC Breukelen zoals dat is opgenomen in het jeugdplan wat jullie op de site kunnen lezen.

  De jeugdcommissie en Guus hebben echter een verschil van inzicht over de wijze en het tempo waarin het jeugdbeleid uitgevoerd moet worden. De afgelopen week zijn er daarom diverse gesprekken gevoerd met de jeugdcommissie, met Guus en met het bestuur. Dit heeft helaas niet geleid tot een oplossing waardoor Guus heeft besloten om zijn functie neer te leggen.

  Zowel Guus, het bestuur als de jeugdcommissie vinden het heel jammer dat de wegen gaan scheiden maar zijn allen tot de conclusie gekomen dat dit de beste optie is.

  De jeugdcommissie en het bestuur willen Guus hartelijk danken voor zijn inzet van afgelopen jaar en we hopen Guus aankomend seizoen nog vaak op onze vereniging te mogen begroeten.

  Met vriendelijke groet,

  De jeugdcommissie/het bestuur