• Guus Griët nieuwe Technisch Jeugdcoördinator

  3 mei 2021
 • Beste leden en (ouders/verzorgers van onze) jeugdleden,
   
  Met ingang van het komende seizoen is Guus Griët de nieuwe Technisch Jeugdcoördinator bij FC Breukelen.
   
  Het bijzondere aan Guus, en een grote verrassing voor ons als jeugdcommissie, is dat Guus al jarenlang woonachtig is in Breukelen, midden op de Kerkbrink. Guus gaat de rol van Technisch Jeugdcoördinator op vrijwillige basis invullen. Wij zijn daar zeer verheugd over. 
   
  Met Guus als TJC bij FC Breukelen halen we in één klap heel veel ervaring in huis. Guus is in het bezit van alle trainersdiploma's, heeft zelf jarenlang zowel bij de KNVB Academy als internationaal gewerkt als docent en heeft als trainer/ coach o.a. jarenlang gewerkt in Qatar. In de afgelopen jaren is Guus bij diverse clubs in de regio werkzaam geweest.
   
  Guus zal zich, samen met huidige jeugdcommissie, gaan bezighouden met de volledige jeugd en daarbinnen zich met name richten op de trainers. Hij zal ons gaan ondersteunen bij de trainingsprogramma's en trainers coachen in hun vaardigheden. Het is tenslotte de trainer die het vervolgens op het veld op de juiste manier moet gaan overdragen aan onze jeugd!
   
  Bij deze heten we Guus van harte welkom en zien we je graag vanaf komend seizoen bij FC Breukelen. Heel leuk om te melden is dat Guus de afgelopen weken al af en toe op zaterdag aanwezig is geweest bij de voorbereidingswedstrijden voor het nieuwe seizoen. Het is duidelijk dat het nieuwe seizoen voor Guus niet snel genoeg kan beginnen!
   
  Met vriendelijke groet,
   
  Jeugdcommissie FC Breukelen