• Help jij mee om samen met je team dit jaar de voetbalkooi te realiseren?

  23 nov 2020
 • Beste leden, ouders/verzorgers en fans,

   

  De oliebollenverkoop van FC Breukelen is inmiddels een geweldige traditie om trots op te zijn. Vele vrijwilligers bakken in het clubhuis 24 uur lang oliebollen die - als vanouds - van superieure kwaliteit zijn.
  Vanwege alle Corona maatregelen heeft FC Breukelen helaas moeten besluiten om dit jaar geen oliebollen te gaan bakken. We vinden het niet verantwoord voor alle vrijwilligers die hier allemaal aan mee werken.

   

  Wat gaan we doen?

  Maar i.s.m. onze eigen Jumbo Breukelen gaat FC Breukelen toch overheerlijke oliebollen en appelbeignets verkopen. Alleen doen we dat dit jaar iets anders, namelijk online bestellen.

   

  Bestellen kan via https://fcbreukelen.jouwweb.nl/oliebollenverkoop tot 7 december, de oliebollen zullen dan vrijdag 11 december, thuisbezorgd worden door onze jeugdteams! Bezorgen doen we alleen in Breukelen!

   

  Waar sparen we voor?

  Zoals jullie allen weten zijn we al een aantal jaar bezig met het behalen van het bedrag voor de realisatie van een VOETBALKOOI ! Dit doen we, ook dit jaar, natuurlijk ook weer via onze traditionele oliebollenverkoop, maar wij willen onze jeugdleden een extra steuntje in de rug geven door ook een DONEERACTIE te starten. Nu is het toch wel eens tijd dat de Voetbalkooi er ook echt komt!! 

  Via posters, website, social media zullen we dit jaar veel aandacht besteden aan de oliebollenverkoop en de doneeractie.

  Dus kom op! Bestel die heerlijke oliebollen en/of doe mee aan de doneeractie!! https://fcbreukelen.jouwweb.nl/oliebollenverkoop

   

  Vertel alle buren/vrienden/kennissen/familie over de actie en laten we er samen voor zorgen dat, ondanks dit rare voetbaljaar, we toch, met z’n allen, met iets moois kunnen afsluiten, het bedrag bijeenhalen voor de voetbalkooi!

   

  Met vriendelijke groet,


  De jeugdcommissie