• Beste leden,

  Met veel genoegen kunnen we jullie melden dat we overeenstemming hebben bereikt met Herman Schreurs om de werkzaamheden als technisch jeugdcoördinator voort te zetten. Herman zal dus ook de functie van TJC in het seizoen 2019-2020 voor FC Breukelen gaan invullen. 


  Na een roerige start waarin nog het nodige geregeld moest worden, heeft Herman inmiddels zijn plek helemaal gevonden binnen FC Breukelen en heeft hij het goed naar z'n zin. Als FC Breukelen zijn we dan ook hartstikke blij dat Herman het aankomende seizoen de verantwoordelijkheid houdt over de jeugdopleiding. 


  De jeugdopleiding is de levensader van onze mooie club. Zowel de selecties binnen de diverse leeftijdscategorieën en de breedtesportteams verdienen daarom waar mogelijk een zo goed mogelijke ondersteuning van ons technisch kader. Samen met Ton Norbart doet Herman dan ook iedere dag weer zijn uiterste best om het voor alle teams zo goed mogelijk te organiseren en om de teams te faciliteren met alle middelen, trainers en coaching die daarvoor nodig zijn. Dat is hard werken maar samen met zijn coördinatoren en trainers doet Herman dat met veel energie en plezier. En we zien dat we daar als FC Breukelen onze vruchten van plukken. Ons vlaggenschip krijgt steeds meer een Breukels gezicht in de eerste klasse en de prestaties van ons eerste in de laatste wedstrijden van de winterstop smaken naar meer. 

  Kortom, het ingezette beleid van Breukelen 3.5 begint zijn vruchten af te werpen en we zijn blij dat we in de persoon van Herman ook het aankomend jaar een technisch jeugd coördinator hebben die onze club verder kan helpen in het verbeteren van onze (voetbal)organisatie. 

  Met vriendelijke groet namens het bestuur,


  Hans Knoop