• Beste leden en fans,

  De reguliere competitie is voor de meeste teams inmiddels afgelopen, dat geldt zeker ook voor ons eerste. Helaas is het seizoen sportief niet zo verlopen zoals we dat allemaal haden gehoopt. Onze mannen zijn geëindigd op een promotie/degradatieplaats en gaan nu strijden in de nacompetitie om klassebehoud in de eerste klasse. 

  Aankomende zaterdag is de eerste speelronde van de nacompetitie. Ons eerste speelt aanstaande zaterdag om 14.30 thuis tegen Heukelum, periodekampioen in de 2e klasse F. Heukelum heeft in de laatste 4 speelrondes al zijn wedstrijden gewonnen dus onze jongens zijn gewaarschuwd. 

  Met een gelijkspel én een overwinning in de laatste 3 speelrondes heeft ons eerste rechtstreekse degradatie afgewend. Nu is het zaak om te zorgen dat we ons definitief veilig gaan spelen in de eerste klasse. 

  Onze mannen kunnen alle steun daar heel goed bij gebruiken dus kom allemaal om aanstaande zaterdag de jongens aan te moedigen en help ze naar een broodnodige overwinning. Dus iedereen die  FCBreukelen een warm hart toedraagt, kom zaterdag op tijd naar de Broekdijk. Spandoeken, toeters en bellen zijn welkom. 

  Bij winst tegen Heukelum zullen de mannen dinsdag 14 juni in de volgende ronde aantreden, maar dat is van later zorg. Eerst aankomende zaterdag alles uit de kast om de punten in Breukelen te houden!

  M.vr.gr.

  Gerard