• Het nieuwe jeugdbeleidsplan van FC Breukelen

  6 mrt 2021
 • Beste leden, ouders/verzorgers en fans,

  Vol trots kunnen we jullie melden dat het nieuwe jeugdbeleidsplan nu op de site voor iedereen beschikbaar is. De jeugdcommissie heeft onder leiding van Kim de Graaf hard gewerkt in de eerste seizoenshelft om het jeugdbeleidsplan naar de wensen en eisen van deze tijd aan te passen. En we kunnen vaststellen dat dit heel goed is gelukt. 

  De doelstelling van het jeugdbeleidsplan is dat dit richting geeft aan de wijze wat wij als FC Breukelen voor al onze jeugdleden willen zijn en vooral welke mogelijkheden we de jeugd willen bieden. Plezier, samenwerken en persoonlijke ontwikkeling staan daarin voorop. 

  In dit beleidsplan is onder andere te lezen hoe ieder seizoen al tijdens het lopende seizoen de voorbereiding start op het volgende seizoen. Alle reden dus om het beleidsplan goed door te lezen zodat je weet wat jij en/of je kind precies weten wat je kunt verwachten. 

  Jullie zijn dan ook allemaal van harte uitgenodigd om het jeugdbeleidsplan te downloaden en door te nemen. Heb je na het lezen van het beleidsplan vragen, schroom dan niet deze te stellen aan de jeugdcommissie. Ze zijn van harte bereid om je vragen te beantwoorden.

  Natuurlijk blijven we altijd op zoek naar mensen die een bijdrage kunnen leveren in het realiseren van alle doelstellingen die in dit beleidsplan vermeld staan. Wil je helpen op het veld, in de organisatie, achter de bar of in de keuken, meld je dan bij de jeugdcommissie of bij het bestuur. Je bijdrage, groot of klein, is altijd meer dan welkom!

  Met vriendelijke groet,
  De jeugdcommissie

  Jeugdbeleidsplan 2020 - 2025