• Het nieuwe seizoen begint met nieuwe kleedkamers!

  16 aug 2021
 • Het nieuwe seizoen begint met nieuwe kleedkamers!

  Beste leden en fans,

  Zoals jullie weten zijn de zomermaanden gebruikt om maar liefst 5 kleedkamers volledig te renoveren. En het eindresultaat mag er zijn. Kleedkamers 1 tot en met 5 zijn volledig gestript en weer opgebouwd waardoor we er weer jaren mee vooruit kunnen. Alle kleedkamers in het hoofdgebouw zijn nu opgeknapt maar daar is het niet bij gebleven. Ook de buitenkant is volledig geschuurd en geschilderd waardoor die er ook weer prachtig uit ziet. We hebben weer een hoofdgebouw waar we trots op mogen zijn.

  Het initiatief voor de renovatie is gekomen vanuit het bestuur. Maar… zonder hulp van vele vrijwilligers hadden we dit nooit tot stand kunnen brengen. We willen alle leden, vaders, moeders en opa’s die hebben meegeholpen dan ook heel hartelijk bedanken voor jullie tijd en energie. We hopen dat jullie met veel trots kijken naar het hoofdgebouw wanneer jullie weer op de club zijn. Dankzij jullie staat het gebouw er weer prachtig bij.

  Het gaat te ver om iedereen te noemen die heeft meegewerkt, het enthousiasme was gelukkig heel groot, maar we willen toch een aantal mensen even speciaal benoemen.

  Om te beginnen de allereerste “sloopploeg” bestaande uit onder andere Jürgen Reiprich, Henk Moen, Gerard Rappard en Hans Knoop. Hans is ook de initiatiefnemer van dit renovatietraject, dus die moet zeker genoemd worden. Jullie hebben als eerste de hamer en beitel opgepakt en we danken jullie hartelijk voor alles wat jullie gedaan hebben. Vervolgens is de opbouw weer van start gegaan waarin vele vrijwilligers waaronder Kees Dalhuisen en Jan Manten en oudergroepen vanuit diverse jeugdteams hebben geholpen.