• De voorbereiding was optimaal. Ruim van tevoren was het duidelijk hoe de opstelling vandaag zou zijn. De spelers waren allemaal mooi op tijd om te luisteren naar het praatje vooraf waarin werd duidelijk gemaakt wat er van de jongens werd verwacht.

  Na de laatste instructies was het dan ook de beurt aan onze toppers. De openingsfase was nog wat timide. Je kon toch merken dat de temperatuur wat aan het zakken is op dit moment. De mannen moesten duidelijk nog even warm draaien om tot optimale prestaties te komen.

  Maar het duurde niet lang of ze hadden hun draai gevonden. De onderlinge communicatie vandaag was sterk en iedereen wist wat hij moest doen. Fanatiek aangemoedigd door de aanwezig ouders ging het dan ook beter en beter.

  In de eindfase merkte je wel dat de concentratie wat verslapte. De linies gingen wat te ver uit elkaar lopen waardoor er her en der wel wat gaten op het veld ontstonden. Maar gelukkig wisten ze een goed resultaat mee terug te nemen naar de kantine van FC Breukelen.

  Alle oliebollen waren verkocht, de dozen waren helemaal leeg. Goed gedaan boys, we zijn trots op jullie en dank aan alle ouders die de mannen hebben begeleid bij de verkoop!

  Uw verslaggever.
  Ps Op zaterdag werd er op bizarre wijze met 3-4 gewonnen van Rkdes. Zo'n wedstrijd waarbij je 3 punten in de tas stopt en het er nooit meer over moet hebben. Dan doen we dus ook maar niet...