• Hulp gezocht voor de kleedkamers!

  18 jun 2021
 • Beste leden, jeugdleden en ouders van onze jeugdleden,

  Zoals jullie weten, zijn we al een aantal weken druk bezig met het renoveren van kleedkamers 1 tot en met 5 en de buitenkant van het clubgebouw. Met de hulp van een flink aantal vrijwilligers (tot nu toe circa 40 in getal) zijn er al flinke stappen gezet. De kleedkamers schieten enorm op en we gaan richting de afrondende fase. En dat houdt in dat er nog het nodige aan schilderwerk te doen is, zowel in de kleedkamers als daar buiten. En daar hebben we jullie hard voor nodig.


  De afgelopen week zijn er dus al 40 vrijwilligers bezig geweest om te helpen met het slopen, schuren, timmeren en schilderen van zowel de kleedkamers als de buitenkant van het houten gebouw. We zijn deze groep van 40 vrijwilligers (en binnen deze groep Jan Manten, Gerard Rappard, Henk Moen, Ester Pessiwarissa en Adriaan Spithoven even in het bijzonder) zeer dankbaar voor hun hulp maar we zijn er nog niet. 40 vrijwilligers is veel minder dan 10% van ons ledenbestand, dus er zijn nog veel meer mensen (leden en ouders van jeugdleden) die zich nog niet hebben aangemeld om te helpen. Heb je je nog niet aangemeld, doe dat dan nu want je club heeft je nodig.

  Willen we volgend seizoen allemaal in mooi opgeknapte kleedkamers kunnen voetballen, dan moeten we zorgen dat het schilderwerk af is. We hebben plafondlatten, banken, radiatoren en diverse andere zaken te schilderen, dus meld je aan. Voor iedereen is er wat te doen en vele handen maken licht werk. Hoe meer handen we hebben, hoe sneller het klaar is. Uiteraard wordt voor eten en drinken gezorgd dus je komt niets te kort.


  Je kunt je aanmelden via https://fcbreukelen.jouwweb.nl/ dus geef je op!

   

  Met vriendelijke groet,


  Het klusteam.