• Hulptrainers voor de jeugd gevonden!

  4 mei 2020
 • Beste allemaal,

  Zoals jullie allemaal weten mogen als onze jeugdvoetballers sinds vorige week weer trainen. Wedstrijden mogen nog niet, maar het trainen is gelukkig voor de meeste teams weer opgestart. Mooi om te zien dat onze velden weer gebruikt kunnen worden waar ze voor zijn bedoeld, namelijk lekker voetballen. 

  Natuurlijk hebben we met z´n allen rekening te houden met de protocollen en voorschriften zoals deze zijn uitgerold door de KNVB in samenspraak met de overheid en het RIVM. Met dank aan Argus Etiketten hangen overal op de club posters met daarop de belangrijkste zaken waar we met z´n allen aan moeten blijven voldoen, zodat er ook de aankomende weken lekker getraind kan worden.

  Onze oproep tot (hulptrainers) heeft gelukkig gehoor gekregen. We hebben al een aantal aanmeldingen mogen ontvangen en daar zijn we ontzettend blij mee. Meer hulp is altijd gewenst, dus wil je een bijdrage leveren aan trainingen of andere activiteiten van de club, stuur dan een mailtje naar bestuur@fcbreukelen.nl en we nemen spoedig contact met je op. 

  Ook hoofdtrainer Frans Schuitemaker gaat zijn kennis en ervaring voor onze jeugdopleiding inzetten. Aankomende dinsdag zal hij de JO11-1 onder handen gaan nemen. Deze jongens kunnen de borst dus nat gaan maken voor een training op hoog niveau. Een goede voorbereiding is het halve werk, dus zij zullen volgend seizoen de vruchten hiervan kunnen gaan plukken. 

  We wensen onze jeugdleden de aankomende weken allemaal veel plezier op de trainingen!

  Met vriendelijke groet,
  Het bestuur