• Internationaal toernooi voor FC Breukelen onder 14

    Het paasweekend komt eraan, en dat is voor de meeste jeugd en senioren elftallen een vrij weekend. De weersvoorspellingen zijn fantastisch, dus een mooie kans om te genieten van het mooie weer. Bij diverse voetbalverenigingen zijn er jeugdtoernooien georganiseerd. Voor FC Breukelen onder 14 komt er een onvergetelijk paasweekend aan. De talenten verblijven het hele weekend op een recreatiepark in het Brabantse Winterle.

    Maar... wat moeten ze helemaal in Winterle? Gezamenlijk genieten van het mooie weer natuurlijk. Gaat er nog gevoetbald worden? Jazeker! Een unieke ervaring zal het gaan worden voor de onder 14 aangezien het mag aantreden tegen diverse buitenlandse teams. Onder andere de Engelse profclub Nottingham Forest zal aanwezig zijn op de Easter Open. 

    FC Breukelen onder 14 komt uit in Poule D en zal spelen tegen PS Karlsruhe (Duitsland), Stenløse BK (Denemarken), Pro Academy FC (Engeland)

    Op zaterdag speelt FC Breukelen in Gennep om 9.25 en om 11.55. Op zondag wordt er gevoetbald in Venhorst. De tijdstippen zijn nog onbekend, dit is afhankelijk van het resultaat op zaterdag.

    Wij wensen de onder 14 enorm veel succes maar vooral veel plezier met deze unieke ervaring!