• Beste jeugdleden, ouders/verzorgers van jeugdleden, ge├»nteresseerden, fans, volgers en vrijwilligers van FC Breukelen,

  De tijd die is vrijgekomen door het onverwachte en abrupte einde van het voetbalseizoen 2019-2020 is door een groep vrijwilligers van FC Breukelen gebruikt om het jeugdbeleidsplan op te pakken en te vernieuwen. Zo is het jeugdbeleidsplan 2020-2025 ontstaan wat binnenkort onder alle leden van FC Breukelen zal worden verspreid en op de site zal worden gepubliceerd. 

  De ondertitel van dit jeugdbeleidsplan is Trainen met Visie en Spelen met Passie. Dat is wat we onze jeugd willen meegeven en waar we als club alle gelegenheid voor willen geven. Alle kinderen op iedere leeftijd en op ieder niveau verdient een gedegen voetbalopleiding en moet op zo'n manier worden uitgedaagd dat hij of zij iedere keer weer met heel veel plezier en energie komt trainen en wedstrijden spelen.

  In het beleidsplan wordt gedetailleerd omschreven hoe we dat als FC Breukelen willen bereiken. Wat mag een jeugdlid en zijn of haar ouders/verzorgers van FC Breukelen van de club verwachten. En net zo belangrijk is de vraag wat FC Breukelen van haar jeugdleden en zijn of haar ouders/verzorgers mag verwachten. Dit wordt allemaal omschreven in een elftal speerpunten waarin de kern van het beleidsplan is samengevat. 

  We hebben al een prachtige groep jeugdleden die we aankomend seizoen gaan opleiden aan de hand van ons nieuwe beleidsplan .En er is voldoende ruimte om nieuwe leden te ontvangen dus voetballers van alle leeftijden en niveaus zijn dan ook van harte welkom om zich aan te melden bij FC Breukelen! Je kunt je aanmelden via administratie@fcbreukelen.nl!

  Let op, voetbal je op dit moment bij een andere club dan moet je je laten overschrijven voor 15 juni aanstaande dus houd hier rekening mee! 

  Het begint met een jeugdbeleidsplan, dat is nu afgerond. Maar een plan kan alleen maar worden uitgevoerd als er voldoende vrijwilligers zijn van alle leeftijden om het plan ten uitvoer te brengen en de jeugdleden op de diverse manieren te begeleiden. Met veel enthousiasme heeft de jeugdcommissie een nieuwe invulling gekregen en onderleiding van Kim de Graaf zullen zij het beleidsplan ten uitvoer gaan brengen. Maar dat kunnen zij als commissie niet alleen, daar hebben ze jullie hulp bij nodig! Bij deze dus een oproep aan alle ouders en verzorgers maar ook aan de (jeugd)leden om je in te zetten voor onze mooie club. We zijn op zoek naar trainers, scheidsrechters, elftalbegeleiders, barmedewerkers en er zijn ieder jaar weel vele grotere en kleinere activiteiten waar we vrijwilligers voor nodig hebben. Aanmelden kan via bestuur@fcbreukelen.nl en er zal spoedig contact met je opgenomen worden!

  Met vriendelijke groet,

  De jeugdcommissie