• Ook dit jaar hebben een aantal van onze jeugdteams deelgenomen aan de Vechtcup, het toernooi in het teken van het goede doel Spieren voor Spieren. De leeftijdscategorie JO11 kon tereecht op ons eigen complex, de JO15-1 heeft deelgenomen aan het toernooi bij VV Maarssen en de JO15-1 kwam, zag en overwon!

    Na drie duidelijke overwinningen in de voorronde moesten onze JO15-1 als winnaar van Poule B het in het finale tegen Honselersdijk JO15-1 opnemen. Een onbekende tegenstander waarvan niet duidelijk was hoe die qua niveau zich zou verhouden ten opzichte van FC Breukelen. Aan het begin van de wedstrijd kwam de Honselersedijkse ploeg nog dreigend in ons strafschopgebied en moest Job goed ingrijpen om een achterstand van onze jongens te voorkomen. Maar toen schoof ons team langzaam maar zeker van achteruit op richting het doel van Honselersdijk. Met twee mooie kop doelpunten van Tony en een schitterend schot van Youp in de rechter bovenhoek was het bekekend. Onze jongens waren de volkomen verdiende overwinnaar van de finale en daarmee winnaar van de Vechcup 2019 JO15 categorie B!

    Het was een zonnige en mooie dag voor alle spelers, begeleiders en ouders! Grote dank aan alle vrijwilligers die geholpen hebben bij het Vechtstreektoernooi in Maarssen en Breukelen en er een sportief en leuk toernooi van hebben gemaakt!