• Wat een heerlijk zonnige dag wat het afgelopen zaterdag op sportpark Broekdijk-Oost toen om 14.30 uur de meisjes en jongens van JO8 met de spelers van onze eerste elftal het veld opliepen. Het blijkt maar weer hoe belangrijk de ondersteuning is van de JO8 vandaag van ons eerste elftal. Mede dankzij de support van al deze jeugdleden speelde ons eerste een hele leuke wedstrijd die ze met 6-2 wisten af te sluiten. 

    En natuurlijk mocht de JO8 vlammen in de rust en mochten alle jongens en meisjes weer de nodige strafschoppen afvuren. Keeper Jesse Schreurs was er klaar voor na een kleine warming-up en deed zijn best uiterste best om de kanjers van de JO8 van scoren af te houden.

    Maar natuurlijk waren er nu ook weer een aantal talenten die de keeper de hoek van het doel liet zien. Gezien de kwaliteit van de genomen penalty's kan het niet anders dan dat uit deze club talen de volgende generatie voorkomt voor onze eerste elftal. Hard blijven trainen en lekker veel wedstrjiden spelen dan komt het met deze kids helemaal goed!

    Oma’s, Opa’s, mama’s en papa’s en vrienden stonden aan de zijlijn om al hun kinderen aan te moedigen en toe te juichen. Een prachtig begin van de nieuwe seizoen!