• Jorien van Gend nieuwe trainer JO15-1

  18 apr 2021
 • Beste leden en fans,
   
  Met ingang van het komende seizoen is Jorien van Gend de nieuwe trainer van JO15-1. Jorien is sinds kort woonachtig in Kockengen en doet de opleiding Sport en bewegen aan de Sport Academie Utrecht. Vanuit deze opleiding is Jorien bezig met het trainersdiploma UEFA C. Hij loopt daarbij op dit moment al stage bij JO14-1 bij trainer Mathijs Buitendijk, Mathijs is tevens zijn praktijkbegeleider. In de komende periode zal Jorien dit diploma hopelijk snel weten te halen.
   
  Naast deze opleiding heeft Jorien veel ervaring als trainer opgedaan bij verschillende teams bij PVCV in Vleuten en was hij betrokken bij het organiseren van verschillende evenementen.
   
  Jorien heeft veel leuke initiatieven en idee├źn om onze club nog leuker en interessanter te maken voor de jeugd van alle leeftijden en vooral de JO15-1. Naast het trainerschap van de JO15-1 zal Jorien als speler aansluiten bij de JO23. 
   
  We zijn dan ook zeer verheugd dat Jorien het komende seizoen aan de slag gaat als (gediplomeerd) trainer van JO15-1 en en speler van de JO23 en wensen hem daarbij heel veel plezier en succes!
   
  De Jeugdcommissie