• Een wat druilerige zaterdagmiddag afgelopen zaterdag. De motregen kon het enthousiasme van onze JO11-3 niet tegenhouden. Vol energie gingen zij onder leiding van coach en sponsor Rick van Soest en ouders aan de zijkant met ons eerste elftal het veld op om de tegenstander BOL en supporters te begroeten! Het eerste moet proberen om de nummer 2 positie vast te houden. Na een redelijke eerste helft gaan zij rusten met een 0-0 stand. En rust bij het eerste betekent automatisch actie voor onze jeugd, want het rustsignaal voor de spelers van het eerste is het startsignaal voor de jongens van de JO11-3 om keeper Jesse onder vuur te nemen.

    De elf jongens van het elftal JO11-3 zijn letterlijk en figuurlijk gegroeid en lieten het dan ook zien. Jesse moest zijn best doen om de strafschoppen te stoppen. Maar toch was hij kansloos tegen goed genomen strafschoppen van Djevon, Orion en Derk.

    De ene na de andere bal vloog net naast of over het doel maar er gingen er ook heel wat in! Goede prestatie jongens. Jullie hebben je coach maar wat trots gemaakt en de ouders verwachten dan ook om samen met jullie een mooie en plezierig seizoen te spelen!

    Heel veel succes in de competitie!