• Koploper Huizen op bezoek op Broekdijk-Oost

  25 okt 2019
 • Na de 3:1 overwinning afgelopen dinsdag in de beker tegen FC De Bilt kan ons eerste elftal met veel zelfvertrouwen in de wedstrijd tegen koploper Huizen aan de bak deze zaterdag. Huizen staat drie punten boven FC Breukelen, maar ons vlaggenschip zit dus bij Huizen op het vinketouw. Als FC Breukelen wint, dan komen we in punten gelijk dus het kan alle kanten op aankomende zaterdag. Gelukkig hebben onze jongens na de sepert in de vorige thuiswedstrijd tegen BOL de rug gerecht en hebben ze de 2 wedstrijden daarna voor de competitie en de beker in een goede overwinning omgezet.

  Helaas kan trainer Frans Schuitemaker aankomende zaterdag niet over een helemaal fitte ploeg beschikken. Nino Scheenhardt en Okan Ozcelik ontbreken helaas tegen Huizen vanwege blessures en ook Nik van Tricht is nog onzeker of hij morgen mee kan doen. Opvallend en verheugend nieuwtje is dat Milan van Nimwegen tot de selectie behoort aankomende wedstrijd. Hij mag beginnen op de bank maar wie weet wat er deze wedstrijd gaat gebeuren.

  Onze selectie voor morgen:

  Nick Turksma, Jesse Schreurs, Janthijn Augustin, Nick van Nieuwkerk, Mark Rutgers, David van der Veld, Giorgio Moolenbeek, Falco van Doorn, Rachid Maamri, Steve Blokland,Eser Ozkilit, Abdel Zouzou, Daniel Kops, Mike Versloot en Milan van Nimwegen

  Scheidsrechter: Gino D’Onorio

  De Pupii van de week:   Nout Rietveld

  In de penaltybokaal mag deze week de JO10 het opnemen in de rust tegen Jesse. We zullen zien wie er als winnaar uit de bus komt.