• Marcel Keizer terug op het oude nest

  31 mei 2021
 • Beste leden en fans,
   
  Tijdens het gala van FC Breukelen in het najaar van 2019 wordt door de Business Club Vechtstreek een clinic van Marcel Keizer aangeboden. Wie wil zijn zoon of dochter nou niet laten trainen door de oud-trainer van niet alleen Neijenrodes maar ook Ajax. Na diverse biedingen van meerdere enthousiaste vaders was onze huidige JO17-1 de gelukkige winnaar van de veiling.
  Omdat Marcel in 2019 van Sporting Lissabon in Portugal naar Al-Jazira in de Verenigde Arabische Emiraten verkaste en helaas de Covid-crisis in 2020 uitbrak, heeft het even geduurd voordat het zover was dat Marcel de clinic bij FC Breukelen kon geven.
   
  Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover en Marcel keerde terug op de voor hem oude en vertrouwde Broekdijk Oost.
  Helaas lieten de huidige Corona-regels nog steeds geen publiek toe. Dat blijft niet alleen tijden de wedstrijden maar ook op momenten als deze ontzettend jammer. Door het aanwezige publiek ga je altijd net wat harder lopen in het veld en hou je het net even wat langer vol. En dat was afgelopen zaterdag zeker nodig. Marcel liet zien wat voor een geweldige trainer hij is. Zijn oefeningen waren een genot voor de jongens, het gevolg was wel dat alle spelers na ca 1ΒΌ uur helemaal kapot van het veld afliepen. Moe maar voldaan heet dat, want ze hadden heel wat geleerd.
   
  Dank aan Marcel Keizer en natuurlijk ook aan de Business Club die de mogelijkheid voor deze fantastische clinic voor onze jeugd had aangeboden!