• Mededeling van de jeugdcommissie over de indelingen 2022-2023

  17 jun 2022
 • Beste (ouders/verzorgers) van onze jeugdleden,

  Als jeugdcommissie zijn we zoals ieder jaar weer druk bezig om de teamindeling voor het aankomend seizoen op te stellen. Om dit proces zorgvuldig en objectief uit te kunnen voeren, hebben we gedurende het seizoen diverse malen om input gevraagd bij de trainers en leiders van de jeugdteams. In de maand mei zijn er voor de meeste jeugdleden testwedstrijden geweest waarin ze door diverse aangewezen personen allemaal zijn gevolgd. Dit doen wij om te zorgen dat we de kinderen allemaal zoveel als mogelijk de juiste uitdaging kunnen geven binnen hun eigen leeftijdscategorie.

  Op basis van alle input is er een voorlopige indeling gemaakt die in verschillende sessies is en wordt besproken met teamleiders en de coördinatoren. Deze sessies zijn op dit moment volop gaande en zijn nodig omdat het, ondanks de gedegen voorbereiding, een behoorlijk ingewikkelde puzzel is.

  Het kan zijn dat er binnen een leeftijdscategorie een groot niveauverschil tussen spelers is waardoor het voor spelers niet direct leuk is om in 1 team te spelen. De ene speler kan worden overvraagd, de andere speler in hetzelfde team kan worden ondervraagd. Kortom, het is een puzzel die we zo goed mogelijk proberen te leggen maar waar we zorgvuldig de tijd voor nemen.

  Ons streven is om alle spelers een passende uitdaging te geven in een team waarin hij of zij op zijn plek is zowel sportief als qua persoon. Om aan dit streven te kunnen voldoen, vragen we nog heel even geduld. We verwachten dat we in de week van 27 juni de indelingen zullen publiceren.

  M.vr.gr.

  De jeugdcommissie