• Najaarskampioenen JO9 in het zonnetje

8 nov 2021
  • JO9-2

Na een jaar van alleen maar trainen en onderlinge wedstrijdjes snakte de JO9-2 ernaar om weer een echte competitie te spelen tegen andere clubs. En hoe want de JO9-2 is uit de startblokken geschoten. Met uitslagen zoals 16-0, 11-1, 12-4, 9-2 en in een onderling duel uit tegen Legmeervogels, welke ook nog ongeslagen waren, moest het dan gaan gebeuren. Van elkaar weet je bij aanvang niet wat de resultaten zijn maar het bleek al snel dat Legmeervogels een goede ploeg was. Maar de JO9-2 begon voortvarend en stond snel met 0-2 voor. 2 kansen voor Legmeer en het stond ineens weer 2-2. De JO9-2 schrok wakker en ging als een team knokken tegen Legmeer waarvan de spelers een kop groter waren en stond bij rust al met 5-2 voor. Daarna liepen ze uit naar 8-2 en was de wedstrijd gespeeld en kon de tegenstander in blessuretijd nog 3x scoren maar het kampioenschap was binnen. De trainers Jack/Maikel en Joost hadden vantevoren niks gezegd dat we kampioen konden worden maar er werd stiekem over gesproken in de rit naar Uithoorn. Proficiat voor de inzet en goede spel van de jongens en op naar de Najaars competitie.

JO9-3

De JO9-3 heeft alle wedstrijden gewonnen in de eerste ronde gewonnen en is dan ook met vlag en wimple kampioen geworden van de eerste helft van de competitie! Wij zijn super trots dat we nu een klasse hoger gaan spelen. Op naar ronde nummer 2.