• Nieuwe assistent-trainer voor het eerste: Ricardo Miedema

  17 jun 2021
 • Beste leden en fans,


  De technische staf voor de selectie is inmiddels helemaal rond. De laatste aanwinst, de nieuwe assistent-trainer van het eerste Ricardo Miedema stelt zichzelf even graag aan ons allen voor. 

  Mijn naam is Ricardo Miedema ik ben getrouwd met Pascale Ensink en samen hebben wij 2 kinderen Rebecca (25) en Lothar (22). Voor sommige van u zijn wij ook bekend als de eigenaren van dierenwinkel Beestenboel in de passage in Winkelcentrum Noord.

  In april van dit jaar werd ik benaderd of ik zin had om assistent-trainer te worden van het eerste elftal van FC Breukelen. Na een gesprek met Frans Schuitemaker heb ik besloten om een aantal trainingen mee te lopen en zo te ervaren wat het inhoudt. Door het bijwonen van deze trainingen raakte ik steeds enthousiaster waardoor ik heb besloten om de functie te aanvaarden.

  Tijdens mijn jeugdjaren heb ik altijd gevoetbald bij v.v. Maarssen waar ik alle jeugdelftallen heb doorlopen. Op mijn 17 jaar heb ik mijn debuut gemaakt in het eerste elftal. In deze periode heb ik ook mijn trainersdiploma’s behaald. Ook heb ik daar de eerste ervaring opgedaan als jeugdtrainer.

  In latere jaren ben ik bij Nijenrode / FC Breukelen gekomen waar ik als trainer gewerkt heb met verschillende elftallen. Daarnaast heb ik nog een aantal jaren gespeeld in een vriendenteam.

  Voor het komende seizoen zal ik mijn ervaring en kennis inzetten om zo het elftal en de trainer te ondersteunen. Door de ervaring van Frans Schuitemaker zal ik zelf ook veel leren en dit weer gebruiken om het team te helpen.

  Ik hoop vele van jullie te kunnen ontmoeten bij de start van het nieuwe seizoen. In deze moeilijke periode met Covid-19 is het te hopen dat er weer publiek kan komen bij de eerste wedstijden.

  Met vriendelijke groet,
  Ricardo Miedema