• Nieuwe Technisch Jeugdcoördinator

  18 apr 2020
 • Beste leden en (ouders/verzorgers van onze) jeugdleden,

   

  Zoals jullie allemaal hebben kunnen lezen, moet Herman Schreurs helaas vanwege gezondheidsredenen na 2 mooie jaren terugtreden als Technisch Jeugd Coördinator. Gelukkig zijn we nog met Herman in gesprek of hij op andere wijze aan onze club verbonden kan blijven, want zowel Herman als ook FC Breukelen hebben het de afgelopen jaren goed met elkaar naar de zin gehad. We zullen op een later tijdstip afscheid nemen van Herman als TJC. 

  Met veel plezier kunnen we jullie mededelen dat we een opvolger hebben gevonden voor Herman Schreurs. We zijn hartstikke blij dat we Koos van Tamelen kunnen presenteren als nieuwe TJC. Voor sommigen van jullie zal Koos een goede bekende zijn en voor de FC Utrecht-fans natuurlijk al helemaal. Van 1976 tot 1984 heeft Koos onder contract gestaan bij FC Utrecht, dus het voetballen zit hem in het bloed.

  Vanaf 2000 tot 2011 heeft Koos diverse opleidings- en trainersfuncties vervuld bij FC Utrecht. In juni 2007 was Koos zelfs even interim-trainer van FC Utrecht 1 en van 2005 tot 2011 was Koos hoofd opleidingen van FC Utrecht. 

  Vanaf aankomend seizoen zal Koos al zijn jarenlange voetbalervaring bij FC Breukelen komen inbrengen en daar kijken we met z'n allen naar uit. Met als basis het nieuwe jeugdbeleidsplan 2020 - 2025 wat jullie binnenkort zullen ontvangen, zal Koos aan de slag gaan om het jeugdvoetbal bij FC Breukelen op een nog hoger plan te brengen.

  Koos zal zowel met spelers maar zeker ook met alle trainers aan de slag gaan om ervoor te zorgen dat we volgend jaar de voetbalorganisatie nog verder kunnen brengen.

  Bij deze heten we je alvast van harte welkom Koos en we zien je graag vanaf volgend seizoen als TJC bij FC Breukelen.

  Met vriendelijke groet,

  Het bestuur