• Nieuwe Technische Commissie (TC)

  24 nov 2021
 • De afgelopen 5 jaar heeft FC Breukelen vorm en inhoud gegeven aan het plan Breukelen 3.5. Dit 5 jaren plan was erop gericht om FC Breukelen meer een echt Stichtse Vecht-gezicht te geven en dan met name de selectie. Er is de afgelopen jaren daarom flink ingezet op de jeugdopleiding in samenwerking met de jeugdcommissie. En dat begint steeds meer vruchten af te werpen want op dit moment bestaat de JO23 en het tweede volledig uit spelers afkomstig uit Stichtse Vecht. In de selectie van het eerste zien zijn ook steeds meer Stichtse Vecht-gezichten terug te zien met een aantal  talenten aangevuld met ervaren spelers uit de eigen gemeente. Zo maken Jop van Geffen, Levi van Riet, Falko van Doorn, Nik van Tricht, Milan van Nimwegen, Toni Lammerts, Dave Hensbergen, Nino Scheenhart en Nick van Niekerk dit jaar vast onderdeel van de A-selectie uit.

  Niet alleen de Jeugdcommissie maar ook de Technische commissie is verantwoordelijk voor de uitvoering van het technisch beleid. In samenspraak met de Stichting Topvoetbal FC Breukelen onder bezielende leiding van BB’er (Bekende Breukelaar) Jürgen Reiprich is er meer en meer ingezet op het ontwikkelen van talenten uit Stichtse Vecht om deze vervolgens op zaterdag in het eerste terug te kunnen zien.

  Nu de Stichting Topvoetbal FC Breukelen gaat stoppen aan het eind van het seizoen 2021-2022 vond Jürgen het tijd om het stokje over te dragen aan een volgende generatie. Jürgen blijft nog tot het einde van dit seizoen zoals altijd zich meer dan 100% inzetten voor FC Breukelen.

  De nieuwe TC gaat vanaf het nieuwe seizoen de verantwoording dragen voor het technisch beleid van de vereniging FC Breukelen en daarmee ook de invulling van de selectie. De commissie wordt daarom vernieuwd met een aantal nieuwe gezichten. Kelle van Schaik, Dennis Lammerts, Martin Kalkhuis en Paul van Den Bosch gaan mede de commissie invullen samen met aanvulling vanuit de jeugdcommissie.

  We wensen de TC en de nieuwe leden heel veel plezier en succes de aankomende jaren!

  Het bestuur