• Nieuwe trainers voor de JO17-1 en de JO17-2

  7 jul 2021
 • Beste leden en fans,
   

  Met trots kan de jeugdcommissie mededelen dat we zowel voor JO17-1 als JO17-2 een nieuwe trainer hebben gevonden.

  Met ingang van het nieuwe seizoen is Peter Bon de nieuwe trainer van JO17-1. Peter, 57 jaar, is woonachtig in Abcoude en heeft de afgelopen seizoenen meerdere teams bij Abcoude getraind. Het laatste seizoen heeft Peter op beleidsmatig niveau z'n werkzaamheden verricht, maar zijn hart ligt toch op het veld. Hij gaat graag weer als trainer aan de slag en doet dat graag bij onze dorpsvereniging met ambities.

  In het dagelijks leven is Peter werkzaam in het MBO-onderwijs, waarin hij naast een leidinggevende rol ook een lesgevende rol vervult. 
   
  De afgelopen weken is Peter reeds gestart bij FC Breukelen. Hij heeft een goed beeld gekregen van de verschillende spelers en is reeds begonnen met trainen met de nieuwe groep en heeft een aantal oefenwedstrijden gespeeld ter voorbereiding op het nieuwe seizoen.

  Wij zijn enorm verheugd om met Peter een gediplomeerde trainer voor deze ambitieuze groep te hebben staan. Wij wensen hem alle succes komend seizoen in de Hoofdklasse.

   
  Lothar Miedema gaat aan de slag als trainer van JO17-2. Lothar, 23 jaar en woonachtig in Breukelen, heeft de afgelopen seizoenen zelf gespeeld in O23 en het 2e elftal. Lothar heeft aangegeven te gaan stoppen met zelf voetballen maar is zeer ambitieus om zich als trainer te gaan ontwikkelen. Naast de rol als trainer/ coach van JO17-2 zal Lothar komend seizoen van start gaan met de KNVB trainerscursus UEFA C Youth.

  De afgelopen maand heeft Lothar reeds de trainingen verzorgd aan JO16-2 en heeft de daarmee reeds kennis gemaakt met deze enthousiaste groep. Afgelopen dinsdag was de afsluiting waarbij het overduidelijk het plezier er vanaf spatte. De groep kan niet wachten om te gaan starten in het nieuwe seizoen.

  We wensen beide trainers en de teams heel veel succes en plezier aankomend seizoen!
   
  Met vriendelijke groet,
   
  Jeugdcommissie FC Breukelen