• Nieuwe trainers voor de JO17-2

  16 jul 2020
 • Beste leden,
   
  Met ingang van het nieuwe seizoen is JO17-2 'geadopteerd' door de ervaren mannen van de 35+. Onder aansturing van Paul van den Bosch en Martien Plasmeijer, zal de 35+ 2x per week de training gaan verzorgen voor JO17-2. Maar liefst 7 spelers van de 35+ hebben zeer enthousiast gereageerd op het verzoek van Martien en Paul om hen te willen helpen om de JO17-2 te gaan trainen en begeleiden.
   
  De trainingsstof zal onderling worden afgestemd in de trainersgroep zodat het team zich op vlakken goed kan ontwikkelen. Met een gemiddelde leeftijd die net iets boven de 35 ligt, zijn de spelers van de 35+ natuurlijk zeer ervaren spelers die het klappen van de zweep kennen. En hoe mooi is het dat deze ervaring overgebracht gaat worden aan de huidige JO17-2. Op voorhand zou je zeggen dat dit een garantie voor een succesvol seizoen van de JO17-2 gaat worden.
   
  We zijn namens de jeugdcommissie enorm blij dat dit team met verschrikkelijk veel voetbalervaring komend seizoen de JO17-2 onder hun hoede gaan nemen! Zowlel de spelers van de JO17-2 als de toekomstige trainers vanuit de 35+ wensen we heel veel succes en plezier aankomend seizoen.

  Met vriendelijke groet,
  De jeugdcommissie