• Nieuwe trainers voor de MO17

  10 jul 2020
 • Beste Leden,

  Het bijzondere corona-seizoen 2019-2020 is inmiddels ten einde gekomen. De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn dan ook alweer in volle gang. De Jeugdcommissie, de technisch jeugd coördinator en vele andere vrijwiligers zijn alles alweer aan het regelen om ervoor te zorgen dat seizoen 2020-2021 na en voor sommige teams in de zomervakantie weer gestart kan worden.

  We zijn hartstikke blij dat de vrijgekomen posities van trainers bij onze meiden van de MO17 is ingevuld en beide trainers stellen zich heel graag aan iedereen voor. 

  Wij zijn Emiel Schnell en Nick Hoogveldt, de nieuwe trainers van de MO17-1. Toen FC Breukelen ons vroeg om dit team komend seizoen te gaan trainen waren we meteen enthousiast.

  Afgelopen seizoen hebben we de dames vaak zien voetballen en waren erg onder de indruk. Het is een sterk team, met op elke positie een goede speelster. We hebben er veel zin in om samen training te gaan geven. We voetballen komend seizoen ook beide in het tweede en hebben allebei onze eigen kracht. Emiel heeft veel tactisch inzicht en richt zich veel op de middenvelders en aanvallers. Nick is een rasechte verdediger en zal zich meer richten op individuele kracht en werklust.

  Afgelopen donderdag hebben we kennis gemaakt met het team en we hebben er ontzettend veel zin in. Nog een maandje en dan gaan we er volle bak tegenaan.  

  Namens iedereen wensen we Emiel en Nick samen met de meiden van de MO17 een succesvol nieuw seizoen toe!

  Met vriendelijke groet,

  De jeugdcommissie.