• Beste leden en fans,

    Zoals al eerder gemeld, zullen we jullie de aankomende periode op de hoogte houden van de ontwikkelingen in onze selectie naar aankomend seizoen toe. Deze week hebben we het mooie nieuws dat, na twee jaren in de topjeugd van Elinkwijk gespeeld te hebben,  Wessel van der Mark het de hoogste tijd vindt om terug te keren bij FC Breukelen. En daar zijn we hartstikke blij mee en trots op. Wessel acht de tijd rijp voor de volgende stap, meedoen voor een plek in het eerste van FC Breukelen. We wensen je heel veel succes en plezier Wessel en welkom terug bij onze mooie club!

    Naast de komst van Wessel kunnen we jullie ook melden dat Nick van Tricht, Max de Bree en Said Mousslih bevestigd hebben om ook komend seizoen voor onze club uit te willen komen. Met de eerdere verlengingen die we al op de site hebben medegedeeld en de komst van Wessel zijn de contouren van de selectie van volgend jaar zichtbaar. 

    De aankomende weken hopen wij jullie nog meer positief nieuws te kunnen brengen over de ontwikkelingen binnen de selectie. Gelukkig komt het nieuwe seizoen steeds dichter bij, we hebben er nu al zin in!

    Met vriendelijke groet,

    Jürgen Reiprich