• In de zoektocht naar een vooruit spelende middenvelder kwamen wij via via in contact met Nassir El Aissati.

    Door de Coronacrisis was het niet zo makkelijk om een beeld te krijgen van Nassir. Geen trainingen, geen wedstrijden, geen mogelijkheden om een speler, welke dan ook op dit moment live te zien voetballen. Het Coronavirus heeft of vele manieren impacti op onze samenleving. En natuurlijk is voetbal dan slechts maar een hele kleine bijzaak gezien alle problemen die er zijn wereldwijd. Maar toch heeft het zelfs op een club als FC Breukelen zijn invloed. Natuurlijk ten eerste doordat geen van onze leden op dit moment zijn passie kan uitoefenen, namelijk lekker voetballen. Maar ook op het niveau van voorbereiding op het volgende seizoen. De selectie moet voor volgend jaar weer samengesteld worden en dan is het feit om een speler aan het werk te kunnen zien. Maar goed, het is zoals het is en het zou al heel mooi zijn wanneer we volgend seizoen weer met z'n allen de wei in kunnen. Dus met als uitgangspunten vertrouwen in de kwaliteiten van de speler en namens de speler vertrouwen in een fijne club kunnen we Nassir El Aissatie begroeten.

    Zoals in de huidige tijd heel gebruikelijk is, verliep de kennismaking tussen trainer Frans Schuitemaker en Nassir via Facetime. Een beetje raar blijft het toch om op die wijze de eerste contacten te leggen en kennis te maken, maar we raker er met z'n allen steeds bedrevener in. Uiteindelijk was het een hele prettige en informatieve bespreking en werd er een goede basis voor een samenwerking voor het aankomende seizoen gelegd. We hadden als FC Breukelen concurrentie van andere clubs maar Nassir heeft toch voor Breukelen gekozen, ook omdat een vriend bij ons speelt!

    Met de komst van Nassir is Frans hartstikke tevreden. De vacante positie van nummer 10 is aankomend seizoen prima ingevuld. Met een fitte Okan Oczelik en snelle goalgetter Mike Versloot belooft het aankomende seizoen hopelijk weer eem mooi jaar met een verzorgd en aanvallend voetballend FC Breukelen!

    Namens onze club heten wij Nassir El Aissati van harte welkom en wensen hem en onze club een corona vrije, mooie en plezierig seizoen!

    Jürgen Reiprich