• Nieuws uit de selectie - Afscheid

  18 apr 2020
 • Inmiddels zijn met alle selectieleden de nodige gesprekken gevoerd na het aankomende seizoen. Nu er niet meer live gevoetbald kan worden, is daar in ieder geval alle tijd voor. In gesprekken met onze hoofdtrainer en aparte gesprekken met onze Technische Commissie is het duidelijk geworden dat Eser Özkilit en Steve Blokland volgend jaar het tenue van onze club niet meer gaan dragen.

  Eser kwam twee jaar geleden binnen bij onze club en wist in het eerste seizoen als goalgetter zich direct in de kijker te spelen. Met af en toe onnavolgbare acties was het duidelijk dat Eser geweldig kan voetballen. Iedereen herinnert zich ook vast nog wel de twee keer dat hij 4 doelpunten tegen Argon wist te scoren. Zo was niet alleen FC Breukelen maar vooral Eser de angstgegner van Argon.

  Dit seizoen verliep helaas duidelijk niet zoals het door Eser en de club was verwacht en gehoopt. Het onverwachte einde van dit seizoen door de Corona-crisis zorgde helaas ook voor het einde van de voetbalcarriere van Eser bij FC Breukelen. 

  Ook Steve Blokland heeft aangegeven na dit seizoen bij onze club te stoppen. Steve kwam met hoge verwachtingen binnen en liet zijn kwaliteiten op verschillende posities zien. Toch is het voor Steve dit seizoen niet geworden wat hij ervan had verwacht en daarom besloot Steve komend seizoen op zondag in het blauw van SO Soest met een aan aantal van zijn vrienden te gaan voetballen.

  Wij danken Eser en Steve voor hun inzet, enthousiasme en doelpunten voor FC Breukelen en wensen allebei alle goeds voor hun toekomst qua opleiding en werk en natuurlijk heel veel plezier en succes bij hun nieuwe clubs.

  Met vriendelijke groet,

  Jürgen Reiprich

  Voorzitter Stichting Topvoetbal FC Breukelen