• Beste leden en fans,


  Zoals in een vorig bericht al even gemeld waren wij nog in gesprek met Nassir om zijn verbintenis met onze club te verlengen.

  We zijn dan ook blij dat we vandaag kunnen melden dat Nassir het hier in Breukelen echt naar zijn zin heeft en ook volgend seizoen voor onze mooie club wil spelen. Hij wil graag een hele competitie kunnen knallen in ons eerste en daar hopen we natuurlijk met z'n allen op. Volgens onze hoofdtrainer Frans Schuitemaker een heel goede beslissing van Nassir zowel voor ons als club als ook voor Nassir zelf.

  Ook willen wij we jullie laten weten dat Mohamed Mazouz (21) heeft aangegeven volgend seizoen voor onze club te willen spelen. Mo komt over van Benschop net zoals Olaf de Koning dit vorig seizoen deed. Mo speelt bij Benschop in het eerste elftal, dus tweede klasse, maar is afkomstig uit de jeugd van Sportlust Woerden. Van harte welkom Mo en een goede en plezierige tijd bij en met onze club!

  Intussen heeft Niels Neering aangegeven dat hij komend seizoen voor de hoofdklasser ASV de Dijk te willen uitkomen! We vinden het nog steeds erg jammer dat Niels ons gaat verlaten, maar kunnen er alleen maar begrip voor hebben. Wij wensen Niels heel veel succes en plezier met en bij zijn nieuwe club!

  In de keeperskwestie zijn wij hard bezig om voor komend seizoen goede sluitposten in ons team te hebben. We hebben hier helaas nog niets concreets te melden, wel kunnen we meedelen dat intussen twee talentvolle keepers bij ons te gast zijn en meetrainen. We houden jullie op de hoogte van het verloop hiervan. 


  Tot zover even het nieuws uit de selectie. Zodra er keepersnieuws is, horen jullie dat gelijk.

  Met vriendelijke groet,

  J├╝rgen Reiprich