• Okan Ozcilik wil volgend seizoen eindelijk knallen bij FC Breukelen

  Door zijn zware blessure aan het begin van dit seizoen hebben de supporters nog niet veel gezien van Okan dit seizoen. Na een uitstekend begin in de eerste wedstrijd tegen FC De Bilt werd Okan getroffen door een vervelende knieblessure. Helaas voor Okan en voor FC Breukelen leidde dit tot een operatie medio december 2019. Gelukkig werd de blessure daarmee volledig opgelost! Okan hoopt in de loop van deze maand weer aan te kunnen sluiten bij de groep zodat hij in de laatste wedstrijden nog kan laten zien wat wij in de wedstrijden tot nu toe aan hem hebben gemist. Ondanks aanbiedingen van andere clubs vindt Okan dat hij aan Breukelen nog moet laten zijn wat zijn kwaliteiten zijn en we zijn dan ook heel blij dat hij volgend jaar weer voor FC Breukelen gekozen heeft!

   

  Ook onze topper Rachid Maamri heeft verlengd

  De boodschap in het gesprek tussen Rachid en de TC was kort maar krachtig. Natuurlijk wil Rachid ook volgend seizoen bij zijn club FC Breukelen blijven. Hiermee gaat Rachid het vierde jaar in bij onze club en daar zijn we heel blij mee. In elke wedstrijd laat Rachid op het middenveld zien wat voor een waardevoller speler hij is voor onze selectie.

  Met het aanblijven van deze twee toppers zijn wij nog verder op de goede weg om voor komend seizoen weer een sterk team op de been te brengen!

   

  Met vriendelijke groet,
  J├╝rgen Reiprich