• Nieuws van de selectie - 3 - Goed en slecht nieuws

  17 mrt 2020
 • Beste Leden en fans,

   

  Zoals bekend is onze TC heel druk bezig om voor komend seizoen weer een sterke en concurrende selectie samen te stellen. We zijn hartstikke blij dat we kunnen melden dat weer drie steunpilaren hun toezegging hebben gedaan voor het aankomend seizoen 2020/2021!

  Mike Versloot – Mike is 3 jaar geleden bij ons gekomen en heeft zich ontwikkeld tot een hele waardevolle en gevaarlijke aanvaller met veel scorend vermogen. Daarbij heeft Mike ook nog voldoende verbeterpotentieel dus dat belooft wat voor aankomend seizoen.

  Nick van Nieuwkerk – Nick heeft zich ontwikkeld tot een harde, faire en stevige centrale verdediger die het leven van elke spits zwaar maakt. Nick is een steunpilaar achterin en daarmee een belangrijk fundament voor onze selectie. Hij gaat alweer het 4de seizoen bij ons in, waar we hartstikke blij mee zijn.

  Giorgio Moolenbeek – Giorgio gaat volgend jaar beginnen aan zijn derde jaar bij FC Breukelen! Hij is bij ons gestart als controlerende middenvelder en heeft zich doorontwikkeld tot een zeer betrouwbare rechter centrale verdediger. Met zijn opbouwende kwaliteiten start menig aanval van achteruit bij Giorgio en hij is regelmatig als reddende engel op de doellijn laat vinden!

  We feliciteren deze spelers dan ook van hate met hun beslissing om ook volgend seizoen het mooie wit van FC Breukelen te verdedigen en wensen bij deze vast iedereen heel veel succes in het nieuwe seizoen.

  Helaas hebben wij ook een onverwachte vertrek te vermelden:

  Nick Turksma  - Op 18 jarige leeftijd maakte hij onverwacht zijn debuut in ons eerste en is sinds een ruim aantal jaren niet meer weg te denken geweest in het doel bij FC Breukelen. Nick heeft altijd heel bewust jaar voor jaar hard getraind om te verbeteren en dat was iedere wedstrijd te zien op het veld.  In de laatste drie jaren heeft Nick zich ontwikkeld tot een heel betrouwbare sluitpost, Helaas voor ons heeft hij besloten het aankomend jaar de overstap te maken naar en een klasse hoger te gaan spelen bij DSHC.

  Wij wensen Nick heel veel succes en hopen dat hij in de laatste periode van dit seizoen bij ons nog kan laten zien wat hij in huis heeft!

  Hoe dit seizoen verder gaat aflopen is op dit moment nog onbekend. De Corona crisis houdt de hele samenleving en dus ook het voetbal in zijn greep en de vraag is wanneer de competitie weer hervat kan worden. Daar is op dit moment nog geen zicht op. Desalniettemin hopen we dat we onze jongens nog kunnen aanmoedigen op het veld, zodat ze nog kunnen laten zien waar ze dit seiizoen toe in staat zijn.

  Met vriendelijke groet

  Jürgen Reiprich