• Nieuws vanuit de selectie

  20 jun 2022
 • Beste leden en fans, 

  De selectie voor aankomend seizoen krijgt steeds meer vorm. De afgelopen weken hebben jullie daar al de nodige berichten over kunnen lezen en ook vandaag is er een hoop nieuws te melden. 

  Bob Brilleman.

  Om te beginnen is Bob Brilleman aankomend seizoen te zien in het wit van FC Breukelen. Bob is 25 jaar en woont in Almere. Bob heeft in het verleden gespeel bij SV Huizen en HSV de Zuidvogels. Afgelopen seizoen speelde hij bij Batavia 90. Bob is een middenvelder en een rasvoetballer met een uitstekende traptechniek en goed spelinzicht. 

  Jesse Oliekan

  Jesse is 22 jaar en woont in Utrecht. Voor FC Breukelen heeft hij gespeeld bij Heerenveen, DHSC en De Bilt. Zijn favoriete positie is rechtsbuiten maar hij kan ook zeker als linksbuiten uit de voeten. Hij is een aanvaller die ook echt houdt van aanvallend voetbal. Zijn sterke punten zijn z'n 1 op 1 kwaliteiten en z'n snelheid. Jesse heeft vroeger in Breukelen gewoond en zijn zusje heeft ook bij FC Breukelen gespeeld.

  Quentin Oliekan

  Quentin is 22 jaar en woont in Amsterdam. Hiervoor heeft hij gespeeld bij de clubs Go Ahead Eagels en Roda 46. Quentin is een aanvallende die op het middenveld, maar ook aan de buitenkanten goed uit de voeten kan. Quentin staat bekend om zijn harde werklust en zijn tweebenigheid. 

  Nick van Nieuwkerk en Luke Molkenboer

  Tot slot nog het goede nieuws dat ook Nick van Nieuwkerk en Luke Molkenboer, inmiddels beiden niet meer weg te denken uit onze selectie, besloten hebben om ook aankomend seizoen de strijd aan te gaan in ons mooie tenue om aankomend jaar te knokken voor het kampioenschap in de tweede klasse. 

  We wensen alle spelers heel veel plezier en succes aankomend seizoen bij onze mooie club!

  Met vriendelijke groet,
  De technische commissie.