• Beste leden,

  In deze corona-tijden gaan sommige zaken gewoon door. Het voetbal ligt stil, maar we zijn vast in volle voorbereiding voor het aankomende seizoen. Ook deze week weer het nodige nieuws vanuit de selectie, deze week met name vanaf het keepersfront. 

  Door het toch onverwachte vertrek van Nick Turksma moesten wij dez positie van keeper natuurlijk opnieuw gaan invullen. Hierbij kwamen wij heel snel uit op een oud-bekende keeper, namelijk Niels Nehring. Hji stelt zich in een apart artikeltje op de site (weer) aan ons voor, hij is immers een oud-Breukelaar en daar zijn we altijd blij mee wanneer die op het oude nest terugkeren.

  Niels heeft hele goede herinneringen aan zijn eerste seizoen bij FC Breukellen (seizoen 2017/2018) en het voelt voor hem dus ook een beetje als thuiskomen, en daar zijn we altijd blij mee. 

  Al in januari 2020 nadat De Meern Zondag 1 plotseling stopte, liet Max de Bree zich al naar onze club overschrijven. Helaas stond de KNVB de overstap naar Breukelen op dat moment om onduidelijke redenen niet toe. Zowel Max als FC Breukelen had het graag anders gezien, maar de KNVB was onvermurwelijk. Toch was Max heel blij om met zijn oude keeperstrainer Willem Minnen aan de slag te kunnen. Hij had dus in ieder geval al gelegenheid om kennis te maken met zijn toekomstige medespelers en technische staf waardoor de start in juli een stuk soepeler zal gaan verlopen.

  Trainer Frans Schuitemaker, keeperstrainer Willem Minnen en onze TC zijn heel blij met deze twee aanwinsten die de strijd moeten aangaan met onze eigen keepers Jesse Schreurs, Sam Stellingwerf en Levi Las van Bennekom. Gezien de huidige omstandigheden met de bezetting op de bank echt een luxe probleem voor onze technische staf.

  Met vriendelijke groet,

  J├╝rgen Reiprich