• Nieuws vanuit de selectie - Luke Molkenboer viel ons op!

  18 mrt 2020
 • Beste leden en fans,

  De afgelopen tijd hebben jullie gelukkig heel veel berichten kunnen lezen over jongens die ook volgend jaar weer de clubkleuren van FC Breukelen verdedigen. Ook zijn er een aantal spelers die hebben gekozen om verschillende (begrijpelijke) redenen hun sportieve carriere elders voort te zetten. De TC is druk bezig om deze plekken voor aankomend jaar in te vullen en we zijn blij dat we de eerste aanwinst kunnen presenteren. Sterker nog, hij stelt zichzelf aan ons allemaal voor, mooie start Luke.

  Dankzij ons uitgebreide netwerk en scouting apparaat in de regio zijn we uitgekomen Luke Molkenboer. Vanaf het eerste moment was hij geïnteresseerd om van Sportlust 46 naar onze mooie club over te stappen. Een paar gescoute wedstrijden later was het voor ons duidelijk, Luke past bij onze club, zowel sportief als ook maatschappelijk en dat is minstens zo belangrijk., We zijn dan ook heel blij dat Luke ons vlaggenschip als centrale verdediger komt versterken.

  Luke stelt zich graag aan ons voor:

  Ik ben 26 jaar oud en woonachtig in Utrecht

  Hiervoor heb ik gestudeerd in Tilburg en mijn HBO opleiding Marketing en Management afgerond aan de Johan Cruyff University.

  Momenteel werk ik voor Euro-Sportring uit Baarn en organiseer ik internationale voetbaltoernooien door heel Europa.

  Ooit ben ik begonnen in Leiderdorp bij RCL, vervolgens na 1 jaar Alphense Boys kwam ik terecht bij FC Den Bosch. Na 4 jaren bij Sportlust 46 gespeeld waarbij ik tussendoor  nog 2 jaren uitkwam voor Stedoco.

  Naast voetbal tennis ik graag.

  Ik heb uiteindelijk voor Breukelen gekozen omdat het een ambitieuze club is in de regio en hoop met de club weer op een hoger niveau uit te komen!

  Namens alle leden en fans willen we je bij deze van harte welkom heten bij FC Breukelen Luke!. We wensen je een plezierige, sportieve en hele succesvolle tijd in Breukelen!

   

  Met vriendelijke groet,

  Namens de stichting Topvoetbal FC Breukelen

  J├╝rgen Reiprich