• Nieuws vanuit de selectie - Welkom

  18 apr 2020
 • De doelstelling van FC Breukelen is om de selectie voor een belangrijk deel uit "eigen" spelers te laten bestaan. De doorstroming vanuit de jeugd is de afgelopen jaren daarvan een heel mooi voorbeeld. Alleen als we posities niet ingevuld kunnen krijgen vanuit de eigen gelederen gaan we op zoek naar alternatieven. Dit jaar hebben we als Technische Commissie dan ook een aantal spelers aangetrokken voor posities die we niet zelf in eigen kweek hadden. 

  Blijkbaar zijn wij als club daarmee heel interessant (geworden) voor jonge spelers uit de omgeving omdat wij een duidelijke visie en gedegen technisch beleidsplan voor onze club hebben. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een nieuw jeugdbeleidsplan 2020 - 2025 wat binnenkort zal worden gelanceerd. 

  Onze goede pers heeft ervoor gezorgd dat wij onafhankelijk van elkaar zijn benaderd door Olaf de Koning (21) en Ceyhun Sabaoglu (19). Beiden vroegen om een persoonlijk gesprek met onze hoofdtrainer Frans Schuitemaker en een vertegenwoordiger van onze Stichting Topvoetbal FC Breukelen.

  Het was opvallend dat allebei de spelers heel goed voor zichzelf hebben geanalyseerd wat zij willen, hoe zij zich willen ontwikkelen en welke clubs uit de eerste klasse hierbij kunnen helpen. En zo zijn allebei de spelers bij FC Breukelen terecht gekomen voor een eerste gesprek. En een eerste gesprek werd al snel een tweede waardoor we kunnen melden dat we harstikke blij zijn dat beide spelers in het komende seizoen het tenue van onze club gaan dragen.

  Wij heten Olaf en Ceyhun van harte welkom en wensen hen en ons natuurlijk ook dat hun plannen werkelijkheid worden, daar gaan we allemaal van profiteren. En bovenal wensen we beide spelers een heel plezierig en succesvol seizoen 2020/2021!

  In een separaat bericht stellen beide spelers zich graag even aan ons voor!

   

  Met vriendelijke groet,


  J├╝rgen Reiprich

  Voorzitter Stichting Topvoetbal FC Breukelen