• Onder 23 maatje te groot voor leeftijdsgenoten sv Geinoord

  FC Breukelen onder 23 heeft ook in de tweede wedstrijd van 2019 een overwinning geboekt. Onder leiding van Sven Hensbergen en Herman Schreurs waren ze met 1-4 te sterk voor de leeftijdsgenoten van sv Geinoord.

  De start van de wedstrijd was redelijk gelijkwaardig, maar dat werd snel omgezet in sterk spel en een veel beter FC Breukelen. FC Breukelen komt op 0-1 voorsprong nadat er hands gemaakt werd in de muur uit een vrije trap van Maikel de Leeuw. Olivier Branderhorst maakte de penalty af. 

  Met 0-1 de rust in. Er wordt tweemaal gewisseld door de leiding. Dion Schreurs en Bram de Hollander komen het veld in voor Ezra Salakory en Bob van der Post. 

  Tweede helft hield FC Breukelen goed de rust in het spel en werden de gemaakte afgespraken nagekomen. De defensie van FC Breukelen stond sterk en werden er meerdere sterke aanvallen gecreĆ«rd. Olivier Branderhorst maakt de tweede van de avond en zet een 0-2 stand op het scorebord. Jordi Grillk maakte de 0-3 en Maikel de Leeuw mag de 0-4 op zijn naam zetten. Vervolgens werd het wat onvriendelijk. Veel overtredingen en wat duw en trek werk van de tegenstander. FC Breukelen laat zich niet kennen en geeft het goede voorbeeld. 

  Vlak voor het einde maakt sv Geinoord wel nog de 1-4, wat ook de eindstand is. Een prima wedstrijd van onze talenten!

  Scoreverloop:
  0-1 Olivier Branderhorst
  RUST
  0-2 Olivier Branderhorst
  0-3 Jordi Grillk
  0-4 Maikel de Leeuw
  1-4 sv Geinoord