• Ongeslagen reeks FC Breukelen eindigt in Aalsmeer

  Het is FC Breukelen niet gelukt de goede vorm stand te houden. Na zeven wedstrijd zonder nederlaag heeft FC Breukelen verloren van FC Aalsmeer. FC Aalsmeer won met 1-0.

  De weersomstandigheden waren niet optimaal om in te voetballen. Een harde wind zorgde voor moeizaam spel. FC Breukelen kan deze nederlaag zichzelf aanrekenen. Waar het de afgelopen wedstrijd in uitblonk, was het deze wedstrijd allemaal niet. Er miste passie en wil om deze wedstrijd te winnen. Een zwakke verbinding tussen de linies zorgde voor slordig spel.

  FC Breukelen speelden iets te vrijblijvend om de nagenoeg vrije status in de eerste klasse A extra kracht bij te zetten. Weinig kansen de hele wedstrijd. FC Breukelen loerde op mogelijkheden om Mike Versloot de ruimtes in te sturen, maar de Aalsmeerse defensie liet dit niet toe.

  Tien minuten voor tijd viel de enige goal van de wedstrijd. Een lange bal van achteruit werd opgepikt door Aalsmeer aanvaller Eijken. Hij lobte de bal over de uitkomende Nick Turksma.

  Geen punten voor FC Breukelen en ziet de concurrentie iets naderen. Nog geen paniek voor de ploeg van Frans Schuitemaker, die zich volgende week tegen De Zuidvogels moeten revancheren.

  Scoreverloop:
  1-0 80' Eijken

  Overige uitslagen:
  Victoria 2-2 HSV Zwaluwen
  csv BOL 1-3 sv Huizen
  DHSC 0-1 AFC
  HSV de Zuidvogels 1-4 sv Argon
  WV-HEDW 5-2 Roda '46
  sv ARC 3-1 CSW