• Wie in de rust van de wedstrijd FC Breukelen tegen AFC  vorige week zaterdag de shoot-outs van de penaltybokaal 2019/2020 volgde, die zag een aantal aankomende talenten voor ons eerste elftal in seizoen 2024/25!  

  Onze keeper Jesse Schreurs was al gewaarschuwd en gevraagd echt zijn best te doen. Dat is hem ook goed gelukt, Jesse keepte zijn beste serie in de penaltybokaal tot nu toe. 

  Maar ook een klassekeeper als Jesse is soms weleens kansloos. Sascha E nam de penalties zoals ze zijn bedoeld en Jesse was tegen de twee strafschoppen van Sascha E. dan ook kansloos. Vooral de tweede, een oud Tjechische Panenka was met een achteloosheid als was hij Panenka zelf ingeschoten, heel mooi.

  Onze aanwinst van SV de Vecht uit Loenen genaamd Samuel overrompelede Jesse met twee prachtige penalties in de rechtse en linkse hoek.

  Noel vond in Jesse zijn meester en met een schitterende reflex wist Jesse zijn doel schoon te houden. Ook linkspoot Guus schoot twee knetterhard genomen penalties achter Jesse. Penalties die een keeper amper kan zien maar eigenlijk alleen maar kan horen... Heerlijk....

  Martijn had medelijden met zijn collega-keeper en paste daar heel sportief zijn strafschoppen dan ook op aan. Hulde voor de sportiviteit.

  Thabe liet zijn dat hij het talent van zijn vader heeft overgenomen. Als je er bij was geweest dan had je ze zeker onthouden, twee prachtig genomen strafschoppen.

  Met nog 4 te spelen thuiswedstrijden blijft het spannend wie de finale op 23 mei op de Broekdijk-Oost speelt. JO15-1 maakt in ieder geval een grote kans op de finale!