• Geweldige ondersteuning vanuit de tribune door onze jongens van JO11-2

   

  Afgelopen zaterdag kwam mede-koploper in de 1e klasse Scherpenzeel naar de Broekdijk-Oost, dus ondersteuning voor ons eerste elftal was zeker noodzakelijk! En die ondersteuning kregen ze vanuit al het aanwezige publiek maar ook zeker vanuit de deelnemer deze week aan de penaltybokaal onze JO11-2. De jongens van JO11-2 mochten met onze eerste op het veld en gingen nahet voorstellen van de teams samen met coach Sanne Schuurman de tribune op. Zelden werd er zo hard gezongen vanaf de tribune als steun voor ons vlaggenschip.Deze support heeft ons eerste zo goed gedaan dat mede daardoor de wedstrijd eindigde in een meer dan verdiend gelijkspel 2:2!

   In de rust mocht de JO11-2 hun talent in het nemen van penalty’s laten zien. Dit keer met Levi Las van Bennekom van de JO19-1 als tweede keeper!

   En Levi had er zin in vandaag. Het is immers nog niet vaak gebeurd dat hij als tweede keeper mocht optreden en hij liet dan ook gelijk zijn talent en kunnen zien. De eerste penalty's van Jesse en Lucas werden vakkundig door Levi gestopt. Christian daarentegen wist Levi te passeren, Levia wist geen antwoord op de cool genomen strafschop. Siem was daarna aan de beurt en hij beschikte ook over bijzondere talenten. Hij was dit weekend de onbetwiste winnaar van het lat schieten, hij scoorde helaas niet. Wel superknap hoe hij op deze leeftijd al met zoveel vaart de bal omhoog schiet! Jurre en Olivier scoorden ieder,aar liefst twee keer en lieten Levi kansloos. Vince en Renzo namen de eerste strafschop feilloos maar de tweede was een prooi voor de keeper of ging naarst het doel! De keeper Luca had geenenkele medelijden met zijn kameaadkeeper Levi en scoorde een keer. Sebbe wilde tpt slot een panenka laten zien die helaas mislukte, Levi was attent. Dat neemt niet weg dat het van moed getuigt om op het hoofdveld als jongen in de JO11-2 een panenka te proberen op de tweede keeper van het eerste. Dan heb je gewoon lef in de donder, dus blijf proberen Sebbe!

  Met 8 van 20 genomen strafschoppen gloeit de hoop van JO11-2 op de finale! 

  Hartstikke goed gedaan jongens!