• Pinkstertoernooi JO15-1

  FC Breukelen JO15-1 was tijdens pinksteren deelnemer van het pinkstertoernooi bij Brederodes. Een driedaagse toernooi met ook internationale deelnemers uit onder andere Hereford (UK) en Kaliningrad (RUS).

  Zaterdag werden er drie wedstrijden gespeeld met één overwinning en twee gelijke spelen.

  Zondag stond er een interessante wedstrijd op het programma tegen een hele sterke tegenstander uit Hereford (UK). Zij wonnen het toernooi. Ondanks goed teamwork werd er verloren met 0-2 van de Engelsen. Vervolgens werd er gespeeld tegen de Russen uit Kaliningrad, wat met 2-0 wordt gewonnen. Laatste wedstrijd was een gelijkspel.

  Maandag wachtte streekgenoot Desto. Helaas werd deze wedstrijd ongelukkig met 1-0 verloren.

  Hierna de kwartfinales, welke onze jongens in overtuigende wijze met 2-0 van s’Graveland wisten te winnen. Dus halve finale tegen Desto, waar dus eerder van verloren werd. Dit keer gelijkspel, met onder toezien van duizenden supporters op het extra veld penalty een shoot out werd FC Breukelen verslagen. In de laatste wedstrijd tegen Madese Boys uit Maden werd er om de derde plaats gespeeld, die helaas met 0-1 werd verloren.

  Vol trots kan de JO15-1 terugkijken op een goede prestatie en keert FC Breukelen als vierde terug naar Breukelen.

  Complimenten aan de organisatie en vrijwilligers van Brederodes dat 41 teams, meiden en jongens fantastisch verwelkomt hebben. Met ca. 600 spelers en ca. 1.000 toeschouwers is er een geweldig toernooi opgezet waarvan wij, JO15-1 en ouders/familie genoten hebben.