• Registratie bij bezoek kantine of terras verplicht

  28 sep 2020
 • Ook FC Breukelen zal aan deze registratieplicht moeten voldoen. Voor sportkantines gelden namelijk dezelfde voorwaarden als die van de horeca. Alle bezoekers (ouder dan 18 jaar) aan de kantine of op het terras moeten hiervoor hun gegevens achterlaten t.b.v. een eventueel GGD contactonderzoek.

  Wij kunnen ons voorstellen dat het achterlaten van gegevens een extra drempel is om de kantine of het terras van FC Breukelen te bezoeken. Toch willen wij u vragen dit wel te doen.

  • Dit registreren is een voorwaarde van de overheid om de kantine en terras überhaupt te mogen openen.
  • De gegevens zullen alleen gebruikt worden bij een eventueel bron- en contactonderzoek van de GGD.
  • FC Breukelen kan de omzet in Corona-tijd goed gebruiken, dus help ons vooral de kantine en het terras open te houden door je gegevens achter te laten en de verspreiding van het Coronavirus te stoppen.
  • En last but not least…. Bij bestellingen online doen we inmiddels niet anders en ook via de social media kanalen is het achterlaten van je naam, telefoonnummer en e-mailadres, de normaalste gang van zaken.

   

  Registreren moet je bij elk bezoek doen.

   

  Je kunt je op twee manieren registreren:

  • Online via een QR code

  Je kan via de QR-code jouw gegevens achterlaten. Zodra je met je camera van je mobiel of met een QR reader op je mobiel,  de QR code scant kun je je gegevens (per bezoek !!) achter laten, gelijk aan een bezoek aan een restaurant.

   

  • Via een papieren registratie formulier

  Na invulling van het papieren registratie formulier, laat je het formulier achter in een postbakje wat op de tafel staat.

   

  Op diverse plaatsen op het sportpark hangt een A4 waarop de FC Breukelen QR code staat. Bij de ingang van de kantine liggen de papieren registratie formulieren.

   

  Na 14 dagen zullen de gegevens worden vernietigd. De gegevens zijn puur en alleen bedoeld om bij een eventueel bron en contact onderzoek van de GGD te worden ingezet en zullen door FC Breukelen of derden niet gebruikt worden voor andere doeleinden.

   

  Wij vertrouwen er op dat je je registreert, zodat we samen ervoor zorgen dat sporten en elkaar ontmoeten bij FC Breukelen mogelijk blijft.