• Samen renoveren we de kleedkamers!

  3 mei 2021
 • Beste leden, jeugdleden, ouders/verzorgers van onze jeugdleden en fans van FC Breukelen, 

  Dit seizoen is anders dan anders. Door Corona is de competitie sinds oktober vorig jaar stilgelegd en moeten we helaas allemaal het verenigingsleven missen. We hopen dan ook allemaal dat we vanaf september dit jaar weer gewoon het veld in kunnen voor onze wekelijkse competitiewedstrijden. En dat willen we graag doen vanuit een mooie gerenoveerde kleedkamers. En deze renovatie van een flink aantal kleedkamers willen we graag op korte termijn realiseren. Zo kan er toch nog iets moois voortkomen voor onze vereniging uit deze coronatijd.


  We zijn de afgelopen jaren druk bezig om ons complex te verbeteren. Het hoofdveld is vervangen door een prachtig kunstgrasveld en kleedkamers 6, 7 en 8 zijn volledig gerenoveerd. We willen graag doorgaan met het verder verbeteren met onze accommodatie en hebben daarom het plan opgevat om kleedkamers 1 tot en met 5 aan te pakken. Van tegelwerk tot vloeren, via leidingwerk naar de plafonds en de banken, alles gaat vernieuwd worden. Om dat te kunnen realiseren hebben we jullie hulp nodig! De je hoeft geen vakman of -vrouw te zijn om te kunnen helpen. Alle hulp is van harte welkom. Wil je wel schilderen maar ben je bang dat je het niet goed kan? Dan is er ook voor jou nog steeds genoeg te doen. Denk aan het aanbrengen van voorstrijk op de wanden voor het tegelen of het schilderen van zwarte plafondplaten die achter het plafond worden weggewerkt. Kortom, er is geen excuus om je niet aan te melden.

  We willen graag het project kleedkamers realiseren met een combinatie tussen inzet van onze leden en fans en een deel van het werk zullen we gaan uitbesteden. Het installatie-, elektra en tegelwerk zullen we in grote lijnen met behulp van vakspecialisten laten uitvoeren. Ben je opgeleid in of heb je ervaring met deze werkzaamheden, meld dat dan gerust. We weten zeker dat we jouw hulp dan ook goed kunnen gebruiken. Maar er is nog veel meer te doen wat we graag met behulp van onze leden, ouders/verzorgers van onze leden en fans willen uitvoeren. Denk hierbij aan sloopwerk, timmerwerk, schilderwerk en het betere sjouwwerk. Op deze wijze kunnen we onze kleedkamers in het houten gebouw volledig renoveren en houden we de kosten als vereniging in de hand. En als we voldoende animo hebben, kunnen we zelf het houten gebouw met een likje verf opfrissen. Kortom genoeg te doen en voor iedereen wat wils.

  Onze jeugdcoördinator Kim de Graaf heeft een website gemaakt waarop jullie je voor 1 of meerdere dagen kunnen aanmelden en waarop je kunt aangeven wat je graag zou willen doen. Je kunt de site bereiken via www.fcbreukelen.jouwweb.nl. Hoe meer aanmeldingen er zijn, hoe sneller we het werk kunnen uitvoeren dus meld je aan! We hebben gepland dat we de maand juni gaan gebruiken om alles uit te voeren. Er kan alle dagen gewerkt worden om ervoor te zorgen dat we het nieuwe seizoen fris en fruitig in nieuwe kleedkamers kunnen starten. Om goed tempo te maken betekent het dat we op doordeweekse dagen zullen starten rond 17 uur en dan zullen werken tot een uurtje of 20.00 a 20.30. Op zaterdag zijn er een ochtend- en een middagploeg waarvoor je je kunt aanmelden. Gedurende alle dagen dat we aan het werk zijn, wordt er uiteraard gezorgd voor het nodige eten en drinken.

  Zo kunnen we met elkaar zorgen voor een prachtig complex dus we rekenen op jullie! Meld je aan zodat we snel aan de slag kunnen!

  Met vriendelijke groet,

  Het bestuur en de jeugdcommissie