• Schoolvoetbal 2023-2024 groot succes!

  18 jun 2024
 • Schoolvoetbal 2024

  Na een geslaagde 1e editie was het 12 juni 2024 alweer tijd voor de 2e editie van het schoolvoetbaltoernooi. Na een goede voorbereiding was het afwachten of er weer net zoveel kinderen zich zouden aanmelden als de vorige editie. De organisatie was blij verrast dat er dit jaar ruim 300 kinderen zich aangemeld hadden om gezellig mee te voetballen op het schoolvoetbaltoernooi. Dit betekende dat er maar liefst 38 teams waren die mee deden om aan het eind van het toernooi de grote beker te winnen. De vertegenwoordigde scholen waren de Schepershoek, de Willibrordus, de Regenboog en de Bijenschans en uit Nieuwer ter Aa deed de School met de Bijbel mee. Na wat gepuzzel met het wedstrijdschema kon het toernoot op 12 juni beginnen. De organisatie kreeg tijdens het toernooi gelukkig hulp van meerdere vrijwilligers die de taken als teambegeleider, barmedewerker, EHBO’er en spelbegeleider op zich namen zodat de hele dag goed zou verlopen. Na de aankomst van alle kinderen krioelde het van de kinderen op het sportpark. Door de goede begeleiding die de teams onder hun hoede hadden genomen kon er om 14:30 uur afgetrapt worden voor de 1e wedstrijdronde. Al snel was het enorme enthousiasme te zien en te merken bij de kinderen, ouders, leraren en publiek en dat heeft bijgedragen aan weer een leuke editie van het schoolvoetbal in Breukelen. Tijdens het toernooi konden de kinderen zich te goed doen aan het aangeboden fruit wat mogelijk gemaakt is door Molenaar Watersport Boten en Motoren. Nadat alle wedstrijden gespeeld waren en het stof neer gedaald was op de velden kon de balans opgemaakt worden welke school er in welke groep gewonnen had.

  Groep 3:          de Willibrordus

  Groep 4:          de Willibrordus

  Groep 5:          de Willibrordus

  Groep 6:          de Schepershoek

  Groep 7:          de Willibrordus

  Groep 8:          de Regenboog

  Alle teams kregen van de organisatie een medaille wat mogelijk gemaakt is door R2 Amsterdam en de winnende teams kregen de grote wisselbeker en dit resulteerde in een groot feest bij de winnende scholen.

  De organisatie is blij dat er weer met zoveel enthousiasme gevoetbald is. Buiten wat kleine incidenten, wat door de aanwezige EHBO’ers goed is opgepakt, kunnen we spreken van een geslaagde dag. Ook kunnen we mededelen dat we ook volgend jaar weer een schoolvoetbaltoernooi gaan organiseren bij FC Breukelen. We hebben nu al wat punten die we kunnen verbeteren en met hetzelfde enthousiasme als dit jaar zal dat toernooi zeker weer een mooie 3e editie van het schoolvoetbal worden. Mochten er tips en tops zijn laat het aan de school weten dan kunnen we deze meenemen in de voorbereiding volgend jaar.

  Speciale dank aan alle kinderen, vrijwilligers en onze sponsoren Molenaar Watersport Boten en Motoren en R2 Amsterdam.

  Tot volgend jaar,

  De organisatie