• JO10-2: CUPFIGHTERS!

The road to the semi-finals....JO10-2!

Kreten van opluchting na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, van zowel de spelers, coaches en de ouders langs de zijlijn. De halve finale van de beker is bereikt na een heuse bekerthriller, zoals die alleen in bekercompetities worden gespeeld. Op 30 maart werd de kwartfinale gespeeld tegen Brederodes op een zonnig sportpak aan de Broekdijk-Oost. Mocht er van nervositeit sprake zijn, op het veld was er nog niets van te merken.

De JO10-2 maakte al snel de 1-0 en hoewel de 1-1 snel volgde, waren de coaches tevreden over het spel. Dat bleek ook wel want de druk werd er op gehouden, de verdediging kon de hoge ballen van de keeper onschadelijk maken en de doelpunten konden dan ook niet lang op zich laten wachten. Na de rust werd dan ook inmiddels de verdiende 4-1 gemaakt. De buit was binnen, of toch nog niet? Brederodes rechtte de rug, Breukelen kreeg de bal niet meer goed weggewerkt en de 4-2 viel binnen. Gevolgd door nummer drie en vier, 4-4, het zou toch niet??. Coaches werden nerveus en maakte vast het lijstje klaar met de penaltynemers, als we dan maar het gelijkspel konden binnen slepen. Laatste minuut en Breukelen stond weer onder druk, de lange bal werd gehanteerd, weg is weg?? Maar die dekselse Breukelse spits zag wel brood in die bal en sprintte erachter aan en stond plots alleen voor de keeper. Het publiek hield de adem in, maar koelbloedig werd er afgerond en de handen gingen in de lucht, 5-4! De scheids keek op zijn klok en vond het genoeg. De halve finale is binnen.

De loting heeft inmiddels al plaatsgevonden en op woensdagavond 17 april wordt om 18:30 afgetrapt op het hoofdveld voor de halve finale. Thuisvoordeel, je kan het maar beter zelf hebben??

Komt allen om de mannen aan te moedigen, de toegang is gratis!

De JO10-2 bestaat uit de volgende toppers:
    Jesse, Luc, Siem, Jordi, Vince, Jurre, Olivier, Lucas, Luca en Sweder als super-sub.