• Stichting Topvoetbal bijna met de hele technische staf rond voor het nieuwe seizoen

  24 feb 2021
 • Beste leden en fans,

  Namens de Stichting Topvoetbal Breukelen brengen we jullie graag even op de hoogte van ontwikkelingen binnen de A-selectie en de technische staf.

  Het seizoen 2020/2021 is om alle begrijpelijke redenen niet geworden wat we er allemaal vooraf van verwacht hadden. De wedstrijd van 10 oktober thuis tegen Sliedrecht bleek de laatste wedstrijd van het seizoen te zijn en dat was veel eerder dan gepland en gehoopt. Door de Corona-maatregelen is het seizoen heel kort geworden en dat was natuurlijk heel begrijpelijk maar ook ontzettend jammer.

  In de beker zaten wij nog in de Knock Out-ronde en in de competitie waren wij goed uit de startblokken gekomen, dus de verwachtingen waren hoog gespannen. Door Corona mocht het helaas niet zo zijn dat deze goede resultaten een vervolg kregen en werd de competities gestopt. Toen het nog kon, heeft de groep zo goed als mogelijk, met inachtneming van alle corona-regels doorgetraind in de hoop dat het seizoen weer hervat zou worden. Daarna was het wachten, wachten en afwachten tot uiteindelijk besloten werd dat er helemaal niet meer getraind worden. Inniddels is bekend geworden dat de competities niet meer hervat gaan worden. Dit is uitermate teleurstellend, maar als vereniging en stichting kunnen we het besluit van de KNVB gezien de stand van zaken rondom Corona alleen maar respecteren.

  Onze Technische Commissie is inmiddels gestart met de voorbereiding op het volgende seizoen (in de hoop dat we na de zomer allemaal weer volle bak kunnen voetballen) en dat begint altijd met een evaluatie van het lopende seizoen. En het was dit jaar zeker geen makkelijke taak om het huidige seizoen goed te evalueren!

  Het resultaat?

  Hoofdtrainer Frans Schuitemaker heeft zijn contract verlengd tot het eind van het seizoen 2021/2022. In goed overleg is besloten dat dit ook het laatste seizoen is van Frans bij FC Breukelen.

  Keeperstrainer Willem Minnen, fysio Swam Tan en de teammanager Kelle van Schaik als ook elftal leider Andre van Dijk blijven ook het komende seizoen en daar zijn we hartstikke blij mee.

  Helaas is er een vacature ontstaan voor trainer assistent. Tom Kalkhuis heeft om begrijpelijke privé-redenen aangegeven een stapje terug moeten doen wat wij natuurlijk ontzettend jammer vinden.

  Ook bij de O23 hebben wij een vacature omdat Anthony Moleman na de geboorte van zijn derde kind meer tijd aan zijn familie wil besteden en ook dat kunnen we alleen maar begrijpen.

  Tot slot zijn we ontzettend blij te kunnen melden dat alle spelers hebben aangegeven in principe te blijven. In de komende weken gaan de leden van de TC hierover in persoonlijk gesprek met iedere speler, de verwachting is dus zeer positief.

  Met vriendelijke groet,

  Jürgen Reiprich