• Technische staf O23 rond!

  28 feb 2021
 • Beste leden en fans,

  We zijn blij jullie te kunnen melden dat Herman Schreurs en Marcel Ruitenberg samen de O23 gaan trainen en coachen. Dit is hartstikke goed nieuws voor onze jonge talenten. 

  Zowel Herman als Marcel zijn beiden door de wol geverfde trainers die in het verleden allebei hebben laten zien dat ze jonge voetballers beter kunnen maken. Daarom zijn zij het perfecte duo om de begeleiding van de O23 op te pakken aankomend seizoen. 

  Zoals jullie al eerder op de site hebben kunnen lezen, heeft de huidige trainer Anthony Molleman aangegeven een stapje terug te willen doen om meer tijd aan zijn gezin te besteden na de geboorte van zijn derde kind. Daarmee kwam de trainerspositie van de O23 vacant en gelukkig is deze nu met Herman en Marcel volledig ingevuld.

  Met dit goede nieuws heeft de Technische Commissie op een haar na alle trainersposities voor het aankomende jaar weer ingevuld. We hebben nog één vacature en wel de positie van assistent-trainers van het eerste elftal. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Jürgen Reiprich via e-mail op mailadres: stv-voorzitter@fcbreukelen.nl.

  Met vriendelijke groet,

  De Technische Commissie