• Terugtreden Koos van Tamelen

  23 nov 2020
 • Beste Leden,


  Zoals jullie weten, heeft onze Technisch Jeugd Coördinator (TJC) Koos van Tamelen kort na zijn aanstelling dit seizoen in verband met zijn gezondheid zijn functie bij de clubals TJC tijdelijk neer moeten leggen. 

   

  Gelukkig gaat het met Koos zijn gezondheid inmiddels een stuk beter. Desalniettemin heeft Koos wel het besluit moeten nemen om zijn functie als TJC permanent terug te geven aan de club. Tot onze grote spijt hebben wij het besluit van Koos te accepteren. Voetbal is de belangrijkste bijzaak ter wereld, maar er zijn nog steeds belangrijker zaken zoals je gezondheid. We kunnen dus alleen maar begrip hebben voor het besluit van Koos.

  We gaan ons beraden, zoals dat zo mooi heet, over de opvolging van Koos als TJC en zullen jullie hier zo spoedig mogelijk nader over informeren. In de tussentijd zullen taken van Koos tot nader order ingevuld gaan worden door Maikel Goossens en Eugène Westerink in samenwerking met de jeugdcommissie. Als jullie vragen hebben hierover of over andere (voetbalgerelateerde en organisatorische) zaken, dan kunnen jullie mailen naar jeugdcommissie@fcbreukelen.nl. 

  We danken Koos voor zijn inzet voor onze mooie club en wensen hem veel beterschap voor de laatste fase van herstel.

   

  Met vriendelijke groet,
  Het bestuur