• Tom Kalkhuis assistent-trainer bij de A-selectie

  22 mei 2019
 • Beste leden,

  Zoals zijn broer Martin heeft ook Erik Turksma aangegeven om eind van dit seizoen als assistent-trainer van onze eerste elftal te gaan stoppen. Wij willen alvast via dit beicht Erik enorm bedanken voor zijn inzet, betrokkenheid en energie die Erik de afgelopen jaren in onze club en met name in de A-selectie heeft gestopt. Namens alle spelers, leden en het bestuur wensen hem alle goeds en heel veel succes voor de toekomst.

  In samenspraak met hoofdtrainer Frans Schuitemaker hebben we de opvolger voor Erik snel kunnen vinden. Tom Kalkhuis zal de vacante positie van assistent-trainer gaan invullen waar we ontzettend blij mee zijn.

  Tom is 8 jaar geleden als speler van Hollandia naar Breukelen gekomen. In die tijd is hij niet alleen een gewaardeerd lid geweest an de A-selectie. Naast het actief spelen in het eerste is Tom actief geweest als jeugdtrainer. Sinds een aantal jaren vormt Tom een trainersduo met Marcel Ruitenberg, dit seizoen zijn ze actief als trainers voor de huidige JO17-1. 

  Tom, nu 33 jaren jong, ziet zich zelf in de toekomst als hoofdtrainer aan de zijlijn staan. Tom is harstikke blij met zijn benoeming als assistent-trainer en heeft alle vertrouwen in de samenwerking met Frans Schuitemaker. We wensen Tom samen met Frans dan ook alle succes aankomend seizoen en we kijken uit naar mooie resultaten van ons vlaggenschip. Om zijn eigen ambitie als trainer te ondersteunen gaat Tom beginnen met de leergang van TC 3 om zich als trainer verder te ontwikkelen.

  Tom, heel veel plezier en succes in jouw nieuwe functie bij onze club!

   

  Met sportieve groet,

   

  J├╝rgen Reiprich

  Voorzitter Stichting Topvoetbal FC Breukelen